Stoichiţă: Cum adică unii jucători ştiau că trebuie să marcăm două goluri şi alţii nu? Ce, trăiesc în lumi paralele?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichi'[
Mihai Stoichi'[

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, nu crede în varianta conform căreia mai mulţi jucători ai naţionalei nu ar fi ştiut că România trebuia să învingă Muntenegru la mai mult de două goluri diferenţă pentru a intra în urna a treia la tragerea la sorţi pentru preliminariile CE 2020.

Oficialul FRF consideră că se încearcă stricarea atmosferei la echipa naţională.

“Eu cred că ar trebui să vedem mai mult partea plină a paharului şi să nu speculăm că unii jucători nu au ştiut. Cum să nu ştie dacă ceilalţi ştiau? Ce, trăiesc în lumi paralele? E păcat, pentru că vrem să stricăm o atmosferă pe care Contra reuşit să o creeze la echipa naţională şi nu văd de ce trebuie să stricăm acest entuziasm în urma unor jocuri bune, poate doar cu anumite sincope. Şi oricum, chiar dacă eşti în urna trei sau în urna a patra, tot cu aceleaşi echipe joci, tot echipele puternice din grupa A şi B le întâlneşti şi apoi sunt echipe normale. Facem prea mare caz de lucrul ăsta şi nu ştiu care este interesul. Noi ştim care este interesul fotbalului şi îl urmărim şi cu asta-basta”, a declarat Stoichiţă, joi, la Izvorani, unde a participat la un seminar.

Federaţia Română de Fotbal şi selecţionerul Cosmin Contra susţin că jucătorii naţionalei au fost informaţi că trebuie să învingă Muntenegru la mai mult de două goluri pentru a putea rămâne în urna a treia la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020. Reacţia oficialilor federaţiei a venit după ce Ciprian Deac şi Cristian Manea au afirmat la finalul jocului din Liga Naţiunilor că nu cunoşteau acest fapt.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri