Un apropiat al lui Jean Pădureanu imploră mila magistraţilor: „Omul ăsta trebuie eliberat, altfel moare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Horoba, prieten apropiat al lui Jean Pădureanu, care se află acum în puşcărie după ce a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor", face un apel disperat în faţa judecătorilor cărora le cere să admită cererea de eliberare a deţinutului, altfel viaţa îi este pusă în pericol.

Ioan Horoba este revoltat că Jean Pădureanu este în continuare încarcerat, deşi starea sa de sănătate se degradează pe zi ce trece, iar condiţiile de detenţie îi pun viaţa în pericol. Oficialul echipei Gaz Metan Mediaş, fost subordonat al lui Pădureanu din vremea când "Lordul" era preşedintele Gloriei Bistriţa, le cere judecătorilor să dea dovadă de clemenţă şi să admită cerea de eliberare a deţinutului.

"Asta este ţara în care trăim. Este incredibil ce se întâmplă! Omul ăsta este bolnav grav, nu are voie să stea acolo unde este. Jean Pădureanu trebuie eliberat, altfel moare! Pe lângă toate bolile pe care le are, acum trebuie operat şi la prostată. Este extrem de grav. Eu sper ca pe 30 (n.r. mai), când se rejudecă situaţia, Pădureanu să fie eliberat. Este singura lui şansă să fie salvat", a declarat Horoba pentru ziaruring.ro

Regretul lui Horoba legat de Pădureanu este că n-a apucat să-l viziteze până acum la penitenciar. "Am încercat de mai multe ori să ajung la el, dar se înscriu fel şi fel de rude care cred că nici nu l-au văzut vreodată în viaţă şi acum vor să îl caute la penitenciar. Asta este, îmi pare rău că nu am apucat să ajung la el, pentru că eu sunt de foarte mulţi ani unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Jean Pădureanu. Sper să iasă cât mai repede şi să mă pot întâlni cu el în libertate", a adăugat Horoba.

Cererea de eliberare a lui Pădureanu se va judeca pe 30 mai la Tribunalul Ilfov. Dacă judecătorii o vor admite, "Lordul" va fi eliberat. Acesta a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", alături de alţi şapte grei din fotbalul românesc, printre care Gică Popescu, fraţii Victor şi Ioan Becali, Gigi Neţoiu, Cristi Borcea, Mihai Stoica şi George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite