Turneul de la Roma: Simona Halep s-a oprit în turul al doilea, are timp să se pregătească de Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 6 WTA, a pierdut în trei seturi partida cu Daria Gavrilova,locul 32 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roma.

Simona Halep a intrat în meciul cu Daria Gavrilova fără prea mare convingere. Rusoaica preschimbată în australiancă la începutul anului a condus cu 6-3 şi 3-1 şi Simona părea că se îndreaptă către o ieşire strategică din scenă pentru a pregăti în linişte Roland Garrosul (22 mai – 5 iunie).

Profitând de câteva bâlbe ale Gavrilovei, Halep a întors soarta setului secund, s-a impus cu 6-4 şi a împins meciul către un “decisiv” amânat preţ de o oră din cauza ploii.

La reluare, Simona a continuat să alterneze loviturile câştigătoare cu erorile, dar s-a înclinat în cele din urmă în faţa unei adversare mai decise, scăpând meciul din mână la 2-1. Scor final:  6-3, 4-6, 6-3  pentru Gavrilova

La ediţia trecută a turneului de categorie Premier 5 de la Roma, Halep a ajuns în semifinale, astfel că ea avea de apărat 350 de puncte. Înfrângerea de miercuri o va costa cel puţin un loc în clasamentul WTA, maximum două.

În schimb, Irina Begu a repurtat o victorie fabuloasă în faţa Victorei Azarenka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite