Nadia Comăneci a dezvăluit în presa americană trăirile Simonei Halep: „Are mai multe frustrări decât mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci este văzută din ce în ce mai des în apropierea Simonei Halep, ea fiind şi cea care i-a oferit trofeul după turneul câştigat la Madrid.

Nadia a ajuns lână Halep graţiei prieteniei comune cu Ion Ţiriac, dar şi faptului că este pasionată de tenis. Fosta mare gimnastă o încurajează des pe Simona, iar atunci când au ocazia cele două ies împreună în oraş, la cumpărături şi la masă, ajungând să se cunoască destul de bine. 

Rugată de americanii de la New York Times să dezvăluie ceva despre Simona Halep, Nadia a făcut o declaraţie surprinzătoare: "Cred că Simona are mai multe frustrări decât mine. Sau poate că le arată mai mult. Poate că şi eu le aveam, dar le păstram în interior, le ascundeam mai bine. Trebuie să înveţi din fiecare experienţă şi apoi eşti mai bogat. Şi nu vorbesc despre bani, ci mai bogat în experienţă, cu cât joci mai mult, cu atât devii mai experimentat. Ea este foarte motivată pentru performanţă", a declarat Nadia cotidianului new yorkez.

Simona Halep va juca în această săptămână la turneul de la Roma, unde anul trecut a ajuns până în semifinale. Ea va evolua azi împotriva australiencei Daria Gavrilova, după ora 16.30.  

Vine sau nu să joace la Bucureşti? Ce a răspuns Simona Halep când a fost întrebată asta 

Ion Ţiriac tulbură din nou apele în tenis. E nemulţumit de jucătoarele din WTA

Una dintre cele mai iubite jucătoare din istoria tenisului s-a retras oficial din activitate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite