Turneul de la Madrid: după Halep, şi alte nume grele au fost eliminate. Eugenie Bouchard nu mai bate pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canadianca Eugenie Bouchard are un sezon catastrofal care s-a soldat, în bună măsură cu eliminări de la primele tururi ale competiţiilor.

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 6 şi locul 6 WTA, a ratat, duminică, calificarea în turul doi al turneului de categorie Premier de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 4.185.405 euro. 

Bouchard a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 0-6, 6-3, 6-3, după o oră şi 51 de minute, de Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), poziţia 22 în ierarhia mondială.

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard (locul 6 WTA) a surprins lumea tenisului cu gestul său nesportiv de a nu da mâna cu Alexandra Dulgheru înaintea partidelor de Fed Cup. Reacţia sa i-a atras nu doar antipatia românilor, dar şi a multor altor iubitori ai tenisului.

Au mai surprins eşecurile jucătoarelor germane Sabine Lisicki şi Angelique Kerber. 

image

În schimb, jucătoarea americană Serena Williams, locul 1 WTA, s-a impus, în primul tur, cu scorul de 6-0, 6-1, după 56 de minute, în faţa compatrioatei sale Madison Brengle, poziţia 36 în clasamentul mondial.

Serena va întâlni azi o altă compatrioată, pe Sloane Stephens. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite