Țiriac, internat la un spital din Viena: Ilie Năstase a vorbit despre situația bunului său prieten UPDATE

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Țiriac rămâne un om foarte activ, cu destule apariții media, la 85 de ani. Tocmai de aceea, știrea apărută miercuri seara, cum că s-a internat la un spital, la Viena, pentru tratarea unor probleme de sănătate a surprins.

Ion Țiriac. FOTO: Arhiva Adevărul
Ion Țiriac. FOTO: Arhiva Adevărul

Între timp, au apărut informații „pe surse“, potrivit cărora Țiriac e într-o stare bună și problemele pentru care s-a dus la Viena nu sunt nicidecum grave. De altfel, bunul său prieten, Ilie Năstase (78 de ani), nici măcar n-a știut despre internarea lui Țiriac, încă un semn că miliardarul român n-are vreo problemă alarmantă. Contactat de prosport.ro,Nasty“ s-a arătat chiar ușor surprins de internarea prietenului său.

E internat în spital? Nu ştiam. Acum aflu. O să o întreb pe secretara lui. Ca orice om, când nu se simte bine, s-a dus la doctor. Îi doresc multă sănătate“, a declarat primul lider ATP din istorie.

Nu e pentru prima dată când Țiriac se duce în Austria pentru tratament. La fel a procedat și când s-a îmbolnăvit de COVID-19, boală peste care a trecut foarte ușor, potrivit spuselor sale.

UPDATE 1250 - S-a aflat, între timp, potrivit informațiilor obținute de gsp.ro, că Ion Țiriac s-a internat la Viena din cauza unei răceli. Boala ar fi apărut, după ce Țiriac, vaccinat împotriva COVID-ului, ar fi contractat, încă o dată, virusul SARS-CoV-2. Omul de afaceri s-a îmbolnăvit prima dată de COVID în 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite