Talpan se ia cu mâinile de cap. FCSB - Universitatea Craiova se joacă oficial în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a reușit să deschidă robinetul, după un chin de mai mulți ani în care i-a fost interzisă închirierea stadionului rivalei Steaua. După implicarea politicului, cu toată opoziția armatei, în frunte cu colonelul Florin Talpan, roș-albaștrii au jucat derby-ul cu CFR pe arena din Ghencea.

Gigi Becali a reușit să ducă din nou pe FCSB în Ghencea. Foto Sportpictures
Gigi Becali a reușit să ducă din nou pe FCSB în Ghencea. Foto Sportpictures

Acum, și duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21.45, în etapa cu numărul 8 din România, se va disputa pe stadionul Stelei. ”Cu Universitatea Craiova, în Ghencea, da. O să fie plin stadionul. E greu să ne învingă pe noi cineva din România. Poate mai faci un meci egal, dar să ne învingă, nu. Suntem prea puternici”, a declarat Gigi Becali.

Cu mai bine de o săptămână înaintea meciului cu Universitatea Craiova, FCSB a anunțat, oficial, că duelul cu oltenii va avea loc pe arena din Ghencea. Cel mai ieftin bilet va fi la peluze și va costa 30 de lei, în timp ce un tichet la tribune ajunge și la 100 de lei.

Florin Talpan, învins din nou de rivalii de la FCSB. Foto Facebook
Florin Talpan, învins din nou de rivalii de la FCSB. Foto Facebook

"Bilete online pentru FCSB - Universitatea Craiova! FCSB anunță că biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a opta a Superligii și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (sâmbătă, 2 septembrie - 21:45), sunt disponibile online pe www.bilete-fcsb.ro și la casele de bilete de la Stadionul Steaua”, au transmis cei de la FCSB.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ - 30 LEI

TRIBUNA 2 - Inel 2 - 40 LEI

TRIBUNA 2 - Inel 1 - 50 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 2 - 60 LEI

TRIBUNA 1 - Inel 1 - 100 LEI

VIP - 200 LEI

FCSB a disputat două meciuri pe stadionul din Ghencea în acest sezon. Prima intrare pe noul stadion ”Steaua” s-a produs la meciul cu CFR Cluj, câștigat cu 1-0. Câteva zile mai târziu, în Ghencea s-a jucat FCSB - Nordsjaelland, încheiat 0-0, într-o vreme în care Arena Națională avea programate mai multe concerte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite