Man şi Mihăilă, blocaţi de Parma! Sumele exorbitante cerute pentru transferurile celor doi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis

Parma a cheltuit peste 21 de milioane pentru aducerea celor doi internaţionali români, însă  transferurile n-au ajutat-o să evite retrogradarea în Serie B.

Chiar dacă acum sunt consideraţi jucători esenţiali pentru reconstrucţia echipei în vederea revenirii în primul eşalon, şefii grupării i-au în calcul despărţirea de cei doi, în cazul primirii unor oferte de nerefuzat. 

Potrivit site-ului forzaparma.it, citat de gsp.ro, formaţia patronată de americanul Tanner Krause a stabilit că Dennis Man (22 de ani) ar putea pleca pentru 25 de milioane de euro, în timp ce suma de transfer a lui Valentin Mihăilă (21 de ani) este ceva mai modestă, 20 de milioane de euro. 

„Parma şi-a blindat bijuteriile şi aminteşte că Valentin Mihăilă şi Dennis Man vor rămâne la club. În cazul în care nu vor exista oferte senzaţionale, Enzo Maresca va începe echipa cu cei doi români. Dorinţa lor este să rămână la Parma cel puţin încă un an. Clubul se bazează pe ei, iar în spatele lor se află un proiect ambiţios, care îi implică pe aceştia în mod direct”, a anunţat sursa citată.

Din păcate, dacă ţinem cont de cifrele celor doi de la venirea acestora la Parma, sumele vehiculate sunt ridicole şi pare destul de improbabil să apară vreun club care să fie dispus să le achite. În tricoul "cruciaţilor", Man a adunat doar 2 goluri şi o pasă decisivă în 14 apariţii (697 minute), în timp ce colegul său, Mihăilă, stă puţin mai bine, 17 meciuri (777 minute), 4 goluri şi 2 assist-uri. 

Conform zvonurilor din presa italiană, Lille şi Rennes ar fi fost interesate de Man, iar Milan, Lazio şi Roma ar fi întrebat de Mihăilă, fără însă să fi înaintat vreo ofertă oficială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite