„Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc“. Ce jucătoare a făcut această afirmaţie îndrăzneaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România se pregăteşte de confruntarea cu Elveţia din FedCup, dispută care va avea loc la Cluj-Napoca, meci de baraj pentru prima Grupă Mondială.

"Suntem o echipă extrem de puternică. Nici nu ştiu dacă mai există în această săptămână o echipă cu 4 jucătoare în primele 40 din lume. Este incredibil ce se întâmplă. Suntem Generaţia de Aur a tenisului românesc.

Avem valoarea necesară pentru a câştiga acest trofeu. Mă bucur că jucăm la Cluj, m-a emoţionat şi motivat tot suportul pe care ni l-au oferit spectatorii de acolo ultima dată. Cred că va fi un weekend minunat”, a spus Sorana Cîrstea.

În tabăra română, Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu.

Heintz Gunthard le-a ales pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Viktorija Golubic, locul 115 WTA, Jil Teichmann, locul 135 WTA, şi Patty Schnyder, locul 149 WTA.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 "Sponsorul competiţiei, Pizza Guseppe de la Dr. Oetker, va fi alături de tricolore şi la întâlnirea România – Elveţia, care se va desfăşura la sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Compania Dr. Oetker sprijină de peste un deceniu performanţele tenisului românesc"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite