Steliştii au liber până la ora 2.00 noaptea în club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general, Victor Piţurcă, îşi lasă jucătorii să se distreze după meciuri, însă numai până la ora stabilită de el. Chiar dacă e adeptul unei discipline de fier, managerul general al Stelei nu vrea să impună în Ghencea un regim de cazarmă.

Fostul selecţioner i-a anunţat pe fotbalişti că au voie să se distreze în cluburi de noapte şi discoteci, până la ora 2.00, dar numai după meciuri, şi cu condiţia de a nu face exces de băuturi alcoolice. „Piţi nu vrea să-i vadă prin ziare de scandal, cu băutură şi femei la mese. Pot merge cu prietenele, să bea o bere sau un vin, să danseze ori să se distreze cum vor ei", a dezvăluit o sursă din anturajul tehnicianului stelist. Libertatea acordată de Piţurcă e chiar mai mare.

În primele două zile ale săptămânii, fotbaliştii pot ieşi nestingheriţi în oraş, să mănânce la restaurant sau la terase, însă numai până la ora 22.30, când trebuie să se întoarcă acasă. În rest, steliştii trebuie să se concentreze doar la antrenamente şi la meciuri, motiv pentru care jucătorii sunt chemaţi dimineaţa pentru a lua micul dejun la stadion, după care mai stau o oră, beau o cafea şi se pregătesc de antrenament. Când au două antrenamente, ei se odihnesc la stadion şi pleacă abia seara acasă.

„Meseria de fotbalist nu înseamnă două ore pe teren în fiecare zi", le spune Piţi jucătorilor, iar cel mai bun exemplu îl dă chiar el, care urmează acelaşi program. În această săptămână, tehnicianul îşi va băga elevii în cantonament încă de mâine, cu două zile înaintea jocului de campionat, de sâmbătă, cu Universitatea Craiova.

Laptopuri închise la ora 22.30

Nerespectarea Regulametului de Ordine Interioară conceput de Piţurcă atrage de la sine sancţiuni financiare destul de substanţiale, indiferent de numele fotbalistului şi de vechimea în lot. Pe lângă faptul că pune mare preţ pe punctualitate, Piţurcă nu acceptă nici ca jucătorii să vorbească la telefon în vestiar, să fumeze în cantonament sau să facă declaraţii fără acceptul conducerii clubului.

De asemenea, pe timpul şederii în cantonament fotbaliştii n-au voie să-şi petreacă noapţile dialogând pe chat cu fetele sau navigând pe site-urile de socializare facebook şi hi5, ei trebuind să închidă laptopurile la 22.30. Se mai pot uita la televizor sau pot citi o carte, timp de încă o oră.

Ilie Dumitrescu: „Piţi m-ar fi pus preşedinte, dacă refuza Ienei"

Fostul mare jucător al Stelei, Ilie Dumitrescu, recunoaşte că a discutat cu Victor Piţurcă despre posibilitatea de a prelua funcţia de preşedinte al Stelei, dar numai în cazul în care Emeric Ienei nu ar fi acceptat postul.

„Eu am avut o singură discuţie cu Piţurcă pe tema asta, nu am ajuns la nicio concluzie însă, nici nu am ajuns la contract, a zis Piţi că şi-ar dori să lucreze cu mine, mi-a propus funcţia de preşedinte, dar doar dacă nu accepta domnul Ienei. Prima opţiune a fost domnul Ienei. Discuţia cu Piţi am avut-o când nici el nu era confirmat ca antrenor al roş-albaştrilor", a spus Ilie Dumitrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite