Simona Halep, despre Emma Răducanu şi anunţata ei participare la turneul de la Cluj: ”Vrea să joace la mamaie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Sportiva din Constanţa a plecat în SUA, unde se află pe tablou principal al turneului de la Indian Wells, competiţie care va începe săptămâna viitoare.

La aeroport, Halep a vorbit şi despre anunţata venire a  Emmei Răducanu la Transylvania Open, turneu care va avea loc la Cluj, în perioada 23-31 octombrie.

"Este foarte interesant că Emma a ales să vină, probabil vrea să joace la mamaie, cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc şi sper să avem meciuri bune. Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune", a afirmat Simona Halep, conform telekomsport.ro

Pe lângă Halep (15 WTA) şi Răducanu (22 WTA), la competiţia din Ardeal au mai confirmat venirea belgianca Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) şi Paula Badosa (27 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite