Simona Halep, aproape de a le face o surpriză bucureştenilor. „Încă nu ştim sigur, dar sunt şanse mari!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu se află în cel mai bun moment al carierei ei, căzând anul acesta de pe locul 2 pe poziţia a şaptea în clasamentul WTA.

Simona n-a obţinut niciun succes major în 2016, ba din contrăa dezamăgit la o serie întreagă de turnee, cum e şi cel de la Stuttgart, la care a participat săptămâna trecută. 

În următoarea perioadă, Halep va participa la turneele de la Madrid, Roma, Roland Garros şi Wimbledon, după care poate lua o gură de oxigen, chiar la Bucureşti. Conform preşedintelui Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, Simona Halep se gândeşte să participe la turneul WTA din capitală, programat între 9 şi 17 iulie. "Încă nu şi-a făcut programul, dar sunt şanse să o vedem la Bucureşti. A spus că se gândeşte. Simona e ok, se simte bine, nu e îngrijorată. E normal să apară şi nişte sincope. Acum trei ani era pe locul 30 în lume şi toată lumea spunea să e o mare performanţă. VA trece peste această perioadă şi ve reveni acolo sus", a spus Cosac pentru treizecizero.ro.

Simona Halep a câştigat turneul de la Bucureşti în 2014. Anul trecut, ea nu a mai participat din cauza programului încărcat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite