Simona Halep apare pentru prima dată pe lista preliminară a unui turneu de tenis de anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În așteptarea verdictului din cazul de dopaj, dubla campioană de Grand Slam a fost introdusă de organizatorii de la US Open.

Simona Halep FOTO Profimedia
Simona Halep FOTO Profimedia

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022, când părăsea competiția de la US Open în primul tur, eșec surprinzător în fața ucrainencei Daria Snigur.

Suspendată provizoriu după o probă pozitivă la roxadustat, dubla campioană de Grand Slam așteaptă un verdict din partea organizației independente Sports Resolutions.

Între timp, potrivit freelancerului Daniel Radu, Halep a fost introdusă pe lista preliminară a jucătoarelor de la US Open 2023. În dreptul constănțencei apare mențiunea „suspendată provizoriu”.

Includerea pe lista turneului de la New York nu reprezintă nicio certitudine în privința procesului Simonei Halep. Dacă ar deveni oficial, ar însemna că sportiva din Constanța a primit pedeapsa minimă, un an de zile, scrie GSP.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite