Schumacher, 47 de zile în comă: purtătorul său de cuvânt a anunţat cât poate rămâne germanul în starea actuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Septuplul campion mondial la Formula 1 nu dă semne clare de revenire după accidentul pe care l-a suferit la schi, la 29 decembrie. La două săptămâni după ce a început procesul trezirii germanului din comă indusă, au apărut primele explicaţii despre ceea ce urmează.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher ţine planeta sportului cu sufletul la gură. Recent, s-a vehiculat că pe lângă fractura craniană pe care a suferit-o la schi, mai nou, Schumi s-ar fi îmbolnăvit şi de pneumonie. 

Cum această informaţie a făcut valuri în presa internaţională, purtătorul de cuvânt al germanului a publicat un comunicat în care n-a comentat dacă neamţul are o nouă problemă medicală, însă a oferit detalii despre etapele trezirii lui Schumacher din comă.

Ce scrie în comunicat?

„Familia continuă să creadă cu putere în vindecarea lui Michael şi acordă întreaga sa încredere echipei de medici, asistentelor şi persoanelor care îl îngrijesc. Nu e importantă rapiditatea procesului, ci faptul ca acesta să se deruleze într-o manieră continuă şi controlată. Aşa cum am anunţat de la început, vom continua să oferim informaţii importante cu privire la starea sănătăţii lui Michael. Şi suntem conştienţi că această fază de trezire poate fi lungă. Aşa cum se întâmplă des în astfel de situaţii, nicio o zi nu e la fel“, a precizat Sabine Kehm, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite