Scene șocante în Franța, la Bordeaux - Rodez: Meci capital, întrerupt din cauza unui dement VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptă sufocantă, în ultima etapă a ligii secunde franceze, pentru promovare! Una câștigată de Metz, echipa românului Ladislau Bölöni, grație unui succes, acasă, cu Bastia. Metz a pornit, în această seară, fiind și cu urechea la știrile care veneau de la partida Bordeaux – Rodez. Pentru că trupa pregătită de Bölöni era în luptă directă cu Bordeaux pentru locul 2, ultimul care asigura promovarea în Ligue 1.

Un huligan l-a atacat pe jucătorul celor de la Rodez
Un huligan l-a atacat pe jucătorul celor de la Rodez

Până la urmă, grație victoriei obținute de Metz, rezultatul de la meciul Bordeaux – Rodez a devenit irelevant. Mai mult, această întâlnire a și fost abandonată, în repriza secundă. Condusă deja cu 0-1 de oaspeți, Bordeaux a luat și golul doi. A fost momentul în care un huligan dement a sărit pe teren și l-a atacat pe marcatorul golului celor de la Rodez!

Bordeaux jpg

După minute bune de întrerupere, arbitrul a trimis cele două echipe la vestiar, iar Bordeaux – Rodez a rămas cu scorul înregistrat, înaintea acestui incident șocant: 1-0 pentru echipa vizitatoare. Aproape sigur, Bordeaux va pierde partida la masa verde, însă nici nu mai contează din moment ce era ultima etapă de campionat, iar promovarea s-a ratat în fața celor de la Metz.

VEZI INCIDENTUL DE LA MECIUL BORDEAUX - RODEZ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite