Scene nepotrivite la „Bac”-ul lui David Popovici! „Șterge imediat filmarea!” Ce a făcut mama campionului

0
Publicat:

Scene nepotrivite în fața Colegiului Național ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, acolo unde David Popovici susține, zilele acestea, Bacalaureatul Olimpicilor. Mama unui alt sportiv de performanță, Dragoș Ghile, a amenințat un trecător, atunci când a observat că mama lui David este filmată pe stradă.

David Popovici dă Bacalaureatul la Vălenii de Munte. Foto EPA EFE
David Popovici dă Bacalaureatul la Vălenii de Munte. Foto EPA EFE

David Popovici, susține, zilele acestea, Bacalaureatul, alături de alți sportivi. El a ales să dea examenele la Colegiul Național “Nicolae Iorga” din localitatea prahoveană Vălenii de Munte, unde a venit însoțit de părinții săi. Marele sportiv a avut un comportament ireproșabil, atât la liceul la care s-a înscris, Colegiul Mihai Viteazul din Ploiești, cât și în localitatea în care a dat examenele, Vălenii de Munte. A schimbat câteva cuvinte cu reprezentanții mass-media și cu alți elevi, apoi a intrat în liceu.

În timp ce era în sala de clasă, mama și iubita lui l-au așteptat în fața unității de învățământ, alături de alte doamne aflate acolo din același motiv. Printre acestea se numărat și mama lui Dragoș Ghile, sportiv de performanță și prietenul cel mai bun al lui David Popovici.

Mama lui David a încercat să aplaneze conflictul. Foto cancan.ro
Mama lui David a încercat să aplaneze conflictul. Foto cancan.ro

Aceasta a observat că mama campionului este filmată de un trecător și i-a cerut acestuia să să lase telefonul jos și să șteargă filmarea. Conform Cancan, mama lui David a încercat să o tempereze pe doamna Ghile, explicându-i că se află pe domeniul public, iar filmarea este permisă.

Mama lui Dragoș Ghile a continuat însă să amenințe: “Eu sunt avocat și te dau în judecată, să fie clar. Șterge filmarea aia imediat sau te dau în judecată”, a spus aceasta. Conflictul a fost continuat de fiul acesteia, Dragoș Ghile, care a ieșit de la examen înaintea prietenului său. Ajuns în fața liceului, tânărul s-a îndreptat nervos spre trecătorul care îndrăznise să filmeze: “Am văzut ce ai făcut, am văzut că ai filmat, șterge imediat filmarea”.

David Popovici, la Ploiești, alături de ziaristul local și comentatorul radio Dan Culicovschi. FB
David Popovici, la Ploiești, alături de ziaristul local și comentatorul radio Dan Culicovschi. FB

Totul s-a desfășurat în fața mai multor martori, care au privit amuzați întregul moment. Șocat de aerul războinic al puștiului de 18 ani, bărbatul l-a întrebat pe Dragoș cine este și de ce îi vorbește pe un ton nepotrivit. Sportivul de performanță a replicat: “Sunt un copil și vreau să ștergi imediat filmarea, șterge filmarea”. Pentru a aplana conflictul, bărbatul a preferat să plece din fața colegiului.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite