Scandal uriaș după Ghana-Uruguay. Ce au făcut colegii lui Suarez în timp ce acesta plângea în hohote

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E scandal imens după meciul Ghana - Uruguay de la Cupa Mondială 2022. Selecţionerul Uruguayului a sugerat că arbitrul german Daniel Siebert este de vină pentru eliminarea echipei sale de la CM 2022, informează DPA.

Luis Suarez a izucnit în lacrimi. FOTO EPA EFE
Luis Suarez a izucnit în lacrimi. FOTO EPA EFE

Deși a învins Ghana (2-0), Uruguay a a ratat calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial.

Luis Suarez a izbucnit în lacrimi pe banca de rezerve, în timp ce colegii lui se năpusteau asupra „centralului” Daniel Siebert, pe care l-au acuzat că a ignorat un fault în careu comis asupra lui Darwin Nunez, potrivit gsp.ro.

Uruguayul a trecut de Ghana cu 2-0, însă a ratat accederea în optimi de finală, fiind depăşită de Coreea de Sud, care s-a impus dramatic cu 2-1 în faţa Portugaliei, ce era deja calificată.

Diego Alonso a declarat că echipa sa "a dat totul" şi a dat de înţeles că Daniel Siebert este vinovat pentru eliminare, potrivit Agerpres.

FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

"Este foarte clar ce s-a întâmplat, asta este tot ce putem spune acum", a precizat tehnicianul cu privire la decizia arbitrului de a nu dicta penalty pentru Uruguay după ce Edinson Cavani a căzut în careul advers în minutele adiţionale.

Blestemul penalty-urilor pentru africani

Ghana și Uruguay au o întreagă poveste în spate. Cele două echipe au jucat cu calificarea pe masă, la fel ca în 2010, când partida s-a lăsat cu un scandal uriaș.

La Mondialul din Africa de Sud, în sferturile de finală,  Luis Suarez a făcut henț pe linia porții, la ultima fază a meciului, privându-i pe ghanezi de o victorie istorică. Atacantul uruguayan a fost eliminat, dar penalty-ul a fost ratat de cel mai bun jucător al africanilor, Gyan.

S-a ajuns atunci la loviturile de departajare, unde sud-americanii au avut câștig de cauză! Gyan a devenit oaia neagră a africanilor, primind chiar și amenințări cu moartea de la proprii suporteri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite