Sam Grafton a câştigat evenimentul principal Pokerstars Festival Bucureşti şi premiul în valoare de 117.707 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sam Grafton, câştigător la Bucureşti
Sam Grafton, câştigător la Bucureşti

Jucător profesionist de poker, englezul Sam Grafton a rezistat în faţa celor 736 de jucători înscrişi în Main Event-ul Poker Stars cu un buy in în valoare de 1.100 de euro.

Grafton si-a adjudecat titlul si totodata premiul in valoare de 117. 707 de euro dupa ce l-a invins la heads-up pe turcul Anil Olgun Ozdemir.

Grafton a fost jucatorul cu cele mai mari realizari in domeniu, avand un background solid in poker-ul online. A castigat aproape 5 milioane de dolari in turnee online si  mai are in palmares doua victorii importante in turnee live. A fost dintotdeauna un personaj antrenant la masa de joc, fiind renumit pentru ca zambeste tot timpul si vorbeste mult in evenimentele live.
   

"Sunt jucator online. Asta imi place sa fac: sa ma lupt cu ceilalti jucatori online. Din asta imi castig traiul de zi cu zi. Pentru mine e un fel de bonus sa pot sa plec si sa joc intr-un turneu live. Imi place mult Bucurestiul. E un oras fantastic. Am venit aici intr-o iarna si am stiut de atunci ca, daca se va mai organiza vreodata un turneu live, ma voi intoarce. E un loc foarte frumos pentru joc, iar sala are o atmosfera foarte buna"  a spus Grafton.

PokerStars, sponsorul celui mai mare eveniment de poker live organizat vreodata in Romania,a a oferit premii in valoare de peste 1,3 milioane de euro in cadrul celor sapte zile de Festival de la Bucuresti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite