S-au văzut stăpânii României, dar acum trăiesc un calvar: Gigi Becali doarme pe o uşă de placaj, iar Copos plânge întruna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluirile despre situaţia în care a ajuns patronul Stelei şi cele în care sunt descrise trăirile celor condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“ dovedesc că, într-adevăr, căderea e cu atât mai dureroasă, cu cât ajungi mai sus.

Acum un an şi jumătate, Gigi Becali râdea de Mihai Stoica şi spunea că, în cazul în care managerul Stelei va fi condamnat în „Dosarul Transferurilor“, îl va scoate din închisoare, angajându-l să culeagă roşii la ferma sa. Între timp, chiar latifundiarul din Pipera a fost trimis după gratii, iar Meme se află şi el în arest, de câteva zile.

Potrivit mai multor surse, VIP-urile de ieri au ajuns acum într-o situaţie în care nu le mai arde de glume.

„Gigi e dus în fiecare zi la spital“

Într-o intervenţie la România TV, Miron Cozma a vorbit despre calvarul pe Gigi Becali îl trăieşte la Poarta Albă. „Gigi Becali doarme pe o uşă de placaj, pe care e o pătură. În situaţia asta a ajuns marele Gigi Becali, ca să vedeţi cum sunt respectate drepturile omului la noi! E dus în fiecare zi la spital. I s-a administrat de curând un drog, un derivat al morfinei“, a povestit Cozma.

Copos plânge şi pune comunicate pe blog

Potrivit unor informaţii publicate pe site-ul sport24h.ro, fostul patron al Rapidului, George Copos, e bulversat de când a fost închis, mai ales că el mai are pe rol două dosare: Loteria 1 şi Loteria 2.

„Copos plânge întruna!“, au dezvăluit surse din Penitenciarul Jilava. Omul de afaceri a şi postat un comunicat pe blogul său în care şi-a susţinut, din nou, nevinovăţia.

Informaţiile apărute acum despre Copos confirmă, practic, cele relatate de un deţinut care şi-a petrecut ultima noapte în arest, alături de „greii fotbalului“.

„Pădureanu are Alzheimer“

Acelaşi deţinut a povestit că preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu (78 de ani), e într-o stare extrem de gravă, mai ales din cauza vârstei sale. Această variantă a fost confirmată şi de avocatul celui poreclit „Lordul“.

„Voi întreprinde, săptămîna viitoare, o cerere de întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale. Starea domnului Pădureanu nu e relativ gravă, e extrem de gravă. Are o serie întreagă de afecţiuni, principala fiind un diabet în aprope de stare comatoasă şi o situaţie în ce priveşte afecţiunile neurologice. Nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer“, a declarat Ioan Cazacu pentru B1TV.

„Credeau că nu vor păţi nimic“

Sorin Frunză (35 de ani) evoluează acum la CF Brăilă, după ce, de-a lungul carierei, a trecut pe la Urziceni şi Rapid. La prima formaţie a lucrat cu Mihai Stoica, iar la cea de a doua cu George Copos. Frunză a dezvăluit că cei doi erau convinşi că nu vor păţi nimic, în ciuda problemelor pe care le aveau cu legea.

„Îi aud pe mulţi şocaţi şi mă bufneşte râsul. Îmi pare rău pentru ei, dar nu sunt şocat. Am lucrat şi cu MM şi cu nea George (n.r. - George Copos) şi sincer îmi pare rău că sunt acolo, dar asta e viaţa. Erau prea siguri pe ei că nu li se întîmplă nimic în ţara asta. S-a  văzut, cu sentinţa asta, că nu e chiar aşa, un sat fără câini ţara asta“, a declarat Frunză pentru Digi Sport.

CITEŞTE ŞI:

*Chivu, „carne de tun“ pentru fraţii Becali? Cum vor să se folosească Giovanni şi Victor de fundaşul lui Inter

*VIDEO Dezvăluiri de după gratii: un deţinut tocmai eliberat a povestit cum a fost prima noapte în arest pentru Popescu, Pădureanu, Copos şi Stoica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite