Rüştü a învins! „Nu voi uita niciodată ce a făcut Barcelona pentru mine în timp ce muream de coronavirus! Detaliile fac diferenţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rüştü Reçber. Foto: Twitter
Rüştü Reçber. Foto: Twitter

Rüştü Reçber, legendarul portar turc, acum în vârstă de 46 de ani, a învins lupta cu noul coronavirus. Internat în spital într-o stare destul de gravă, fostul fotbalist a reuşit să se vindece şi să revină acasă.

Rüştü a vorbit despre situaţia sa, mulţumind în mod special medicilor, dar şi reprezentanţilor clubului Barcelona, pentru care a evoluat între 2003 şi 2004, scrie Eurosport. Unul dintre eroii Turciei la Campionatul Mondial din 2002, încheiat de echipa sa pe locul trei, Rüştü Reçber a adunat 120 de selecţii în naţională.

Ce a declarat fostul mare portar al Turciei, Rüştü Reçber:

* A fost un proces de tratament lung şi foarte dificil pentru mine. Există un mod de vindecare pe care Ministru Sănătăţii din Turcia l-a implementat. Doctorii aplică această metodă într-un mod intensiv timp de 10 zile. Desigur, sprijinul apropiaţilor în această perioadă este extrem de important. Toţi m-au susţinut şi am ştiut cum pot câştiga această bătălie. M-am speriat, însă acum sunt fericit că a trecut.

* Barcelona m-a sprijinit grozav în timp ce eram bolnav şi după. Carlos Naval şi Chemi Teres mi-au transmis gândurile bune ale preşedintelui şi clubului. În astfel de momente, micile detalii fac diferenţa. Nu voi uita niciodată ce a făcut Barcelona pentru mine în timp ce muream de coronavirus. Vreau să fie cunoscut faptul că sunt oricând la dispoziţia Barcelonei. Vreau să-mi ofer mulţumirile tuturor, în special domnului Bartomeu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite