România – Turcia / Întâlnire emoţionantă la hotelul turcilor şi o poveste fabuloasă despre Terim şi Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terim (stânga) a avut rezultate excelente cu Hagi pe teren
Terim (stânga) a avut rezultate excelente cu Hagi pe teren

Delegaţia otomanilor se află la Bucureşti în aşteptarea partidei din această seară (ora 21.00 / Antena 1 şi GSP TV). Luni, după antrenamentul oficial, turcii au avut parte de o surpriză.

Ioan Becali, Gică Hagi şi Gică Popescu l-au vizitat pe selecţionerul turcilor, Fatih Terim, la hotelul Hilton, acolo unde s-au cazat adversarii tricolorilor din această seară. 

Între cei patru există o relaţie strânsă de prietenie: Giovanni a intermediat transferurile lui Hagi şi Popescu la Galatasaray pe vremea când Terim se afla pe banca formaţiei din Istanbul. Prin aducerea românilor, Galata a devenit o forţă în fotbalul european, crescând şi nivelul fotbalului din Turcia.

Acum, la aproape două decenii de când Hagi a semnat cu Galatasaray, Ioan Becali a dezvăluit un episod incredibil legat de acel transfer.

Ce a spus?

„Fatih Terim a pus el 300.000 de dolari pentru ca Hagi să semneze. Am rămas fără replică. Era prima dată când vedeam aşa ceva, ca un antrenor să acopere el, o parte din banii ceruţi de un jucător. Mi-am dat seama imediat cât de mult şi-l doreşte Fatih pe Gică, dar, mai ales, mi-am dat seama de caracterul fantastic al lui Terim. Un om ca el întâlneşti foarte rar în viaţă“, a spus Becali pentru wowbiz.ro.

Hagi: „Bafta, Fatih, dar la Galata!“

După revederea cu fostul său antrenor, care acum pregăteşte naţionala Turciei şi Galatasaray în paralel, Hagi i-a făcut o urare lui Terim.

„Îi urăm baftă la Galatasaray, nu la echipa naţională. E prietenul nostru. După meciul cu România, lucrurile se vor clarifica, va afla ce va trebui să facă la reprezentativă şi la club“, şi-a început Hagi discursul.

El a dezvăluit şi scenariul pe care ar vrea să-l vadă, diseară, la România – Turcia: „Cred că batem cu 2-0, dar să dea şi turcii un gol prin minutul 93. Ei vin hotărâţi să câştige, că n-au altă şansă, noi putem juca şi la egal, însă n-aş vrea să văd asta“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite