România – Turcia / Cel mai bun marcator al adversarilor n-are emoţii: „Nu ne e frică de înfrângere şi oricum vă batem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 2012, Burak Yilmaz a „găurit“ CFR Cluj, marcând de patru ori în două meciuri împotriva formaţiei din Guria. Diseară (ora 21.00 / Antena 1 şi GSP TV) vârful lui Galatasaray le-a pus gând rău fundaşilor lui Piţurcă.

România are două variante din trei, victoria şi remiză, în meciul cu Turcia pentru a-şi asigura locul 2 în grupa D. De partea cealaltă, turcii trebuie să învingă pe „Arena Naţională“, dar nici atunci nu vor fi siguri de play-off. Un eventual succes, diseară, ar trebui să fie urmat de alte două victorii cu Estonia (în deplasare) şi cu Olanda (acasă).

Aparent, o misiune imposibilă, însă tocmai faptul că nimeni n-are aşteptări prea mari de la turci a luat presiunea de pe echipa lui Terim. Asta reiese şi din discursul lui Burak Yilmaz, care a reuşit o „triplă“, vinerea trecută, în victoria cu Andorra, scor 5-0.

Ce a spus?

„Suntem conştienţi de importanţa meciului cu România. Pentru o calificare la Mondial, vom da totul, vom risca tot. Au intervenit schimbări după venirea noului tehnician. E un stil pe placul nostru cel impus de Fatih Terim. Nu ne temem de o înfrângere. Echipa României e foarte valoroasă. I-am întâlnit de foarte multe ori, la fel şi la nivelul echipelor de club. Antrenorul nostru are experienţă cu echipele româneşti şi cred că ne vom impune“, a declarat Burak.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite