România „transferă“ jucători la Barcelona, deocamdată, în presă: „bomba zilei“ vine din Spania

0
Publicat:

Ianis Hagi (25 de ani) are un urmaș, după ce a fost „plimbat“, acum câțiva ani, la Manchester City, Real Madrid și Dortmund. La vremea respectivă, după Europeanul U21 în care România a prins semifinalele, dacă ai fi urmărit presa din țară, ai fi zis că fiul managerului de la Farul e cel mai căutat fotbalist de pe planetă!

Radu Drăgușin, un stoper de calitate. FOTO: Arhiva Adevărul
Radu Drăgușin, un stoper de calitate. FOTO: Arhiva Adevărul

Astăzi, povestea se repetă. Cu Radu Drăgușin (21 de ani). Adică, un stoper talentat, de calitate, deja cu selecții în naționala României – 12 la număr – dar care, deocamdată, evoluează la Genoa. Dacă însă urmărești, timp de o săptămână, presa, o să rămâi cu impresia că Radu Drăgușin e cel ma căutat fundaș central de pe mapamond. Practic, e ziua și știrea „plasată“ despre fundașul român. Ceea ce denotă abilitatea remarcabilă a impresarului său, Florin Manea. 

Astăzi, spaniolii de la sport.es au detonat „bomba zilei“: Radu Drăgușin la Barcelona! Mutarea ar urma să se facă din iarnă în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, cât e clauza de reziliere a lui Drăgușin la Genoa. Sursa citată a precizat că Xavi, antrenorul Barcelonei, vrea să-l folosească pe Drăgușin, în centrul apărării, alături de Araujo.

Așadar, un nou episod spectaculos se adăuga la „telenovela Drăgușin“. În actuala stagiune, jucătorul are cifre excelente la Genoa, formație de pe locul 14 din 20 în Serie A: 19 meciuri, 1 gol, 1 pasă de gol în 1.664 de minute petrecute pe teren. Potrivit transfermarkt.com, Drăgușin e cotat la 10 milioane de euro, la ora actuală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite