România, spectacol la Mondialele de baschet 3x3 tineret: Meciurile continuă la circ, toată săptămâna

0
0

Naționala de baschet 3x3 feminin a României a încheiat cu o victorie și o înfrângere prima zi a FIBA 3x3 U23 World Cup, ambele meciuri fiind decise în prelungiri. În prima partidă, acvilele au trecut de Chile cu 17-14, după ce Ana Maria Pop a închis meciul cu o aruncare din spatele semicercului la scorul de 15-14. Înainte de repriza suplimentară scorul era egal 14-14.

România a devenit o forță la baschet 3X3.
România a devenit o forță la baschet 3X3.

Thriller-ul a continuat și în meciul al doilea, cu Ucraina, când România a avut două șanse de a închide meciul la scorul de 13-13, ambele irosite. Adversarele au punctat decisiv în prelungiri, și au învins cu scorul de 15-13.

După prima zi a competiției România este pe locul trei în grupa A, după Franța și Ucraina și înaintea Egiptului și a naționalei chiliene. Echipa noastră va juca vineri, 7 octombrie cu Franța și Egipt.

Circul Metropolitan și-a deschis porțile pentru fanii baschetului prezenți la FIBA 3x3 U23 World Cup și activitățile vor continua și în celelalte patru zile ale turneului. Zona fanilor îi așteaptă pe spectatori cu două mini-terenuri de baschet, jocuri pe consolă, fotonomat, un food-court și cu mai multe zone de unde se pot achiziționa produse de baschet 3x3.

Spectacol oferit înainte de meciuri.
Spectacol oferit înainte de meciuri.

Momentele de pauză dintre meciuri sunt animate de către artiștii Circului Metropolitan, majoretele iSports Dancers din Ploiești, iar în zilele următoare fanii vor putea urmări demonstrații de slam-dunk acrobatic.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite