România, eşec în finala Campionatului European de tenis de masă! Antrenorul Filimon şi-a criticat dur jucătoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szocs

Echipa feminină de tenis de masă a României, câştigătoarea precedentelor două întreceri continentale, a fost învinsă, duminică, de Germania în ultimul act al competiţiei organizate la Cluj, scor 3-1.

Medaliile de argint nu l-au mulţumit pe antrenorul României, Viorel Filimon, care a declarat, după finala Campionatului European, că este supărat deoarece jucătoarele nu l-au ascultat.

“Ne-a lipsit în primul rând dorinţa de a asculta. Am vorbit ceva cu fetele, să zicem că Bernie a avut momentul decizsiv când a avut 9-6. Nu au ascultat, am mai spus şi după Olimpiadă lucrul ăsta. Eliza inclusiv acum a schimbat două servicii... Au luptat, într-adevăr, dar am luptat orbeşte. Atunci când ne căpătam avantaj atunci dădeam cu piciorul şi risipeam tot avantajul creat. În general au nişte păreri care nu ştitu, ar trebui întrebate ele. Sunt supărat pentru că nu au ascultat”, a spus Filimon la Look Sport+, citat de news.ro.

El a făcut referiri şi la retragerea anunţată de Daniela Dodean: “Toată lumea care face faţă cerinţelor de la lotul naţional e bine primită şi nu-şi va pierde niciodată locul în echipă. Atât timp cât avem alte priorităţi şi o anumită vârstă, atât timp cât prioritatea este alta eu nu am ce să spun. Din punctul meu de vedere toată lumea are loc la lot”.

În finala de duminică, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Bernadette Szocs - Nina Mittelham, scor 2-3 (11-8, 7-11, 11-9, 9-1, 10-12);

Eliza Samara - Sabine Winter, scor 0-3 (6-11, 9-11, 10-12);

Daniela Dodean Monteiro - Chantal Mantz, scor 3-2 (11-7, 7-11, 8-11, 11-5, 11-7);

Eliza Samara - Nina Mittelham, scor 2-3 (12-10, 8-11, 11-9, 9-11, 7-11)

Până în finală, pe tabloul principal, româncele au trecut de Luxemburg (3-0) şi de Franţa (3-0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite