România, descrisă de Ianis Hagi ca în filmele SF: „Poliţiştii te opresc peste tot!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de urgenţă se va încheia la jumătatea lunii mai şi, cu siguranţă, cea mai urâtă amintire cu care vom rămâne după această perioadă va fi senzaţia că am trăit într-un stat totalitar.

Pe lângă izolarea în case şi distanţarea socială, care înseamnă că mulţi oameni nu s-au văzut cu alţii de aproape două luni, perioada de carantină ne-a marcat pe toţi şi din cauza puterii sporite care a fost acordată organelor de control. 

Practic, fiecare ieşire din case a fost însoţită de teama de a fi supus unui interogatoriu din partea poliţiştilor şi jandarmilor. Adică, o senzaţie extrem de urâtă de care vom scăpa după data de 15 mai. Despre acest aspect al vieţii în perioada de carantină a vorbit şi Ianis Hagi într-un interviu acordat pentru Daily Mail şi preluat şi de Digi Sport. Mijlocaşul de 20 de ani s-a arătat însă încântat că, fiind într-o zonă apropiată de rudele sale, a scăpat de emoţiile unor deplasări lungi în afara locuinţei.

Ce a spus Ianis Hagi?

*Sunt poliţişti peste tot, te opresc, te întreabă unde mergi. Te verifică. Dar eu sunt norocos pentru că am la trei case de mine un văr (n.r. - Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu), putem să facem diverse lucruri împreună.

*Am noroc pentru că lângă casa mea e o stradă lungă de 80 de metri şi pot să alerg. Mă menţin în formă şi datorită unei biciclete. În rest, am câteva greutăţi şi fac diverse exerciţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite