Replica lui Andrei Ivan pentru Rădoi, care l-a certat pentru că simulează accidentări. Mesajul a fost șters ulterior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Andrei Ivan, de la Universitatea Craiova, i-a răspuns pe Instagram, duminică dimineață, antrenorului Mirel Rădoi, care îl certase sâmbătă seară pentru că simulările repetate au dus până la urmă la accidentarea sa. Ivan a fost exclus din lotul oltenilor.

Andrei Ivan Foto: Sportpictures.eu
Andrei Ivan Foto: Sportpictures.eu

„Nu am nimic cu Ivan, l-am avut la naționala de tineret. L-am rugat să nu mai simuleze, am pus și amenzi. Dar ce face? Simulează cu Voluntari și se accidentează”, a explicat Rădoi după meciul de sâmbătă seară cu Rapid, după ce a fost întrebat de ce Andrei Ivan nu mai face parte din lot.

În replică, atacantul de 25 de ani a publicat pe Instagram un videoclip cu un duel dintr-un meci Atletico Madrid - Real Madrid, în care un jucător intră prin alunecare asupra lui Cristiano Ronaldo. Deși este lovit, Ronaldo se ridică instant și face semn ca jocul să continue. Doar că filmulețul era însoțit de un mesaj: „Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî“, potrivit capturii de ecran publicate de gsp.ro.

Postarea lui Andrei Ivan pe InstaStory
Postarea lui Andrei Ivan pe InstaStory

După circa 15 minute, andrei Ivan a șters postarea.

Andrei Ivan n-a mai jucat în campionat de la 2-1 cu Petrolul pe 15 octombrie. A intrat în Cupă ca titular pe 9 octombrie, cu Ocna Mureș, dar după numai 36 de minute a fost schimbat. În acest sezon, Andrei Ivan a înscris 7 goluri într-un total de 19 meciuri pentru CSU.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite