Reghecampf, încolţit după eşecul cu Dinamo: „Steaua nu joacă nimic“. Andone îi răspunde tăios lui Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo - Steaua FOTO Mediafax
Dinamo - Steaua FOTO Mediafax

Sub privirile indianului Sanjeev Kumar, posibil investitor la Dinamo, „câinii roşii” au trecut cu 3-1 de Steaua şi au mutat scandalul în curtea marilor rivali.

Dinamo s-a impus cu 3-1 în derbyul cu Steaua, revenind după un început catastrofal de meci, soldat cu un penalty primit de oaspeţi în chiar secunda 8 a partidei. Practic, dinamoviştii nici n-apucaseră să atingă mingea în momentul în care Ovidiu Haţegan a arătat punctul de la 11 metri. Boldrin a trasformat pentru 1-0 şi Steaua ar fi putut să repete isprava în minutul 19, la contactul dintre Steliano Filip şi Adi Popa, un fault nesnacţionat în careu de centralul arădean. Dinamo s-a trezit din pumni, a egalat tot din 11 metri prin Hanca şi a intrat în avantaj la pauză, Nedelcearu speculând somnolenţa defensivei steliste. Apărarea lui Reghecampf a atins limita ridicolului în repriza doua, când o nesincronizare între Tamaş şi Niţă a condus la golul de 3-1 pentru alb-roşii.

Andone a jubilat la finalul partidei, dar n-a uitat de “prietenul” său Mutu, care urmăreşte schimbarea sa. “Noi nu suntem obişnuiţi să respectăm contractele, dar nu poti cere acum patru ani ca în comunism. Acum vreau rezultate din prima lună. Dar ai cu cine? Tragi linie după tur, dar la noi e gata, demisia, parcă suntem în ţările arabe şi nu cred că trebuie să gândim ca acolo. Am avut ofertă din ţările arabe, am rămas aici şi săptămâna viitoare mă înjura toată lumea. Gura contestatatorilor o închidem doar când luăm campionatul si nu suntem departe, dar să ne lase. Eu am antrenat în două campionate cu play-off şi eram aproape de titlu, dar nu a fost să fie”, a declarat antrenorul de 56 de ani.
Victoria dinamovistă a fort urmărită şi aplaudată din tribună de indianul Sanjeev Kumar, posibil investitor sau chiar patron la Dinamo

Galeria lui Dinamo: magie şi tâmpenie
Fanii dinamovişti au propus un show inedit înaintea partidei.  Câinii au stins nocturna de pe Arena Naţională şi au întins o cortină imensă, pe care au rulat imagini din istoria lui Dinamo. După căderea cortinei, showul a continuat cu o aşa-zisă reprezentare 3D, cu doi suporteri care au “răsărit” din galerie, unul dintre ei ţinând de mână un copil, mesajul fiind “Istoria reînvie gloria tinereţii / De mână cu cei mici, redăm culoare vieţii”. Momentul dinamoviştilor i-a iritat pe stelişti, care au reclamat întârzierea nejustificată a partidei, iar Mihai Stoica i-a ironizat pe fani: “E epocală, e prima coregrafie la care nu se vede nimic”. După momentul frumos propus de peluză a venit şi unul penbil. Minutul de reculegere ţinut în memoria echipei braziliene Chapecoense care a dispărut în tragedia aviatică din Columbia a fost stricat de o parte a galeriei, care a continuat să scandeze.

Cinci stelişti sunt puşi pe liber
Clipe dificile pentru Reghecampf, care a obţinut doar un punct din ultimele trei etape, iar Steaua a fost ajunsă din urmă de Craiova şi Viitorul, aflate acum la un singur punct de gruparea roş-albatră. Pe parcursul acestor ultime trei runde, Reghe a bifat trei premiere negative, fiind învins pentru prima dată de Chajna şi Dinamo şi cedând tot pentru întâia oară puncte cu FC Botoşani. Norocul antrenorului e că echipa e încă pe primul loc, iar Gigi Becali nu poate aduce în discuţie înlocuirea sa, însă în mintea patronului această idee a încolţit de mult. Becali a şi declarat după meciul de ieri că Steaua nu a jucat nimic şi că nu a gestionat cum trebuie avantajul de 1-0, anunţând în primă fază despărţirea de cinci jucători. Aceştia ar fi Bojan Golubovici, Alexandru Bourceanu, Adnan Aganovici, Dan Popescu şi Vlad Achim
Prestaţia modestă a Stelei a fost cel mai bine caracterizată de Gabi Balint. ”Steaua n-a încercat să paseze lejer, să plimbe mult mingea, de multe ori s-a plictisit şi după două pase a încercat mingi lungi. Tamaş, care a făcut multe meciuri bune, a greşit acum, dar nu asta este problema Stelei, ci a faptului că suferă din punct de vedere al jocului, nu joacă, nu se vede nimic. Pe Amorim nu-l văd să dribleze un adversar, pe Adi Popa nu-l văd să dribleze un adversar, Golubovic, toată stima, iese cu capul spart aproape după fiecare meci, dar se vede că nu e locul lui, nu-l vezi că ajută. Şi mai sunt şi alţii!”, a spus Balint la Digi Sport.

Nu vreau să comentez arbitrajul, dar am mai avut un penalty în minutul 19, la Adi Popa Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite