Reacție extraordinară a lui Louis Van Gaal. De ce l-a îmbrățișat cu patos pe un jurnalist african VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Louis van Gaal (71 de ani), selecționerul Olandei, a oferit un nou moment inedit la CM Qatar 2022. După ce zilele trecute și-a invitat soția la o partidă de sex, chiar în timpul antrenamentului, acum, batavul a oferit o nouă fază antologică.

La conferința de presă de la finalul meciului cu Senegal, câștigat de Olanda cu 2-0, antrenorul a fost abordat de un tânăr jurnalist senegalez, Papa Mahmoud Gueye. Acesta și-a declarat simpatia față de reputatul tehnician în plină conferință: „Nu am nicio întrebare, pur simplu am oportunitatea să vă spun că sunt fanul dumneavoastră de la vârsta de trei ani. Sunt un tânăr jurnalist la început de carieră”.

Louis van Gaal, serios pe teren, pus pe șotii în afara lui. Foto EPA EFE
Louis van Gaal, serios pe teren, pus pe șotii în afara lui. Foto EPA EFE

Reacția lui Van Gaal a venit imediat: selecționaerul „Portocalei Mecanice” a răspuns. „Pot să-ți dau o îmbrățișare puternică. Vorbesc serios, îmi place să aud asta de la tine. E ceva ce nu se întâmplă prea des”. Van Gaal s-a dus către jurnalistul african, pe care l-a îmbrățișat călduros și i-a adresat câteva cuvinte. De emoție, acesta nici nu a putut să se ridice de pe scaun!

Louis Van Gaal, alături de jurnalistul senegalez Papa Mahmoud Gueye. Captură TV
Louis Van Gaal, alături de jurnalistul senegalez Papa Mahmoud Gueye. Captură TV

Marți, la sesiunea de antrenament a ”Portocalei mecanice”, după debutul cu victorie de la CM Qatar 2022, 2-0 cu Senegal, Louis Van Gaal a fost vizita de soția lui, Truus (68 de ani), cu care este căsătorit din 2008. În timp ce elevii săi se antrenau, antrenorul a venit la marginea terenului, de unde soția lui îl urmărea. În ciuda audienței, Van Gaal i-a spus acesteia: „Poți veni la hotel, dar numai în camera mea, să ne-o tragem”. Când a sesizat că este filmat, a zâmbit larg, apoi a revenit la antrenament.

Olanda joacă vineri, la ora 18.00, contra Ecuadorului, meci televizat de TVR 1. În cazul unei victorii, selecționata batavă își asigură calificarea în faza următoare a CM Qatar 2022, după ce în partida de debut a trecut de Senegal prin două goluri marcate pe final.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite