Reacția lui Kylian Mbappe, după ce a fost scos din teren la pauză. Explicația lui Luis Enrique

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AS Monaco și PSG au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 24 din Ligue 1, rezultat cu care parizienii se mențin în fruntea clasamentului, la mare distanță de următoarele clasate.

Kylian Mbappe va pleca de la PSG la finalul sezonului. Foto EPA EFE
Kylian Mbappe va pleca de la PSG la finalul sezonului. Foto EPA EFE

După o repriză dezastruasă, cea mai slabă făcută de PSG în ultimii ani - jucătorii lui Luis Enrique au atins de doar 3 ori mingea în jumătatea adversă în primele 45 de minute - antrenorul campioanei l-a scos din echipă pe Kylian Mbappe. Starul francez a intrat la vestiare alături de colegii săi, dar când a ieșit a ales să nu stea pe bancă alături de coechipierii lui, ci în tribune, cu familia sa, lăsând loc de interpretări privind relația sa cu echipa pariziană.

Întrebat despre înlocuirea lui Kylian Mbappe la pauză, subiectul serii în Franța, antrenorul Luis Enrique a spus: "Când voi considera că e potrivit să joace o va face, iar când nu, nu, așa cum fac toți antrenorii. Mai devreme sau mai târziu asta se va întâmpla, va trebui să învățăm la un moment dat să jucăm fără Kylian. Încerc să găsesc cele mai bune opțiuni pentru echipă.

Luis Enrique își asumă gestul 100%

Poate mă înșel, sau poate nu. Filosofia mea este să mă gânesc la ce e mai bun pentru echipă. Nu vreau să mă cert. A fost decizia mea. E o decizie 100% a antrenorului. Nu e nicio problemă cu Mbappe, ține pur și simplu de gestionarea unei situații în modul pe care îl consider drept cel mai bun, nimic mai mult", a declarat tehnicianul lui PSG, potrivit Marca.

Starul francez și-a anunțat șefii în urmă cu câteva săptămâni că acesta este ultimul său sezon pe Parc des Princes, chiar dacă șeicii au încercat să-l convingă cu sume astronomice să-și prelungească înțelegerea. Din vară, el se va transfera cel mai probabil la Real Madrid. PSG e prima în Franța, cu 55 de puncte, la 12 distanță de Brest. AS Monaco completează provizoriu podiumul, dar riscă să cadă o poziție dacă Nice se impune mâine la Toulouse.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite