Reacția lui Adrian Mutu după prima victorie în play-off: "În sezonul viitor, luptăm la titlu"

0
Publicat:

Rapid a pus capăt unei serii de 6 partide consecutive fără victorie și în același timp le-a pus o mare piedică rivalilor de-o viață în lupta la titlu. Fanii giuleșteni au făcut pace cu Mutu și au susținut echipa pe tot parcursul meciului. La final, tehnicianul gazdelor a vorbit deschis despre lupta la titlu din sezonul viitor.

Reacția lui Adrian Mutu după prima victorie în play-off: "În sezonul viitor, luptăm la titlu"
Reacția lui Adrian Mutu după prima victorie în play-off: "În sezonul viitor, luptăm la titlu"

Adrian Mutu a vorbit la finalul meciului despre jocul echipei sale și inspirația pe care a avut-o cu titularizarea lui Funsho, jucător care a impresionat cu un joc foarte bun și o pasă decicivă la golul victoriei marcat de Alex Albu. 

"O victorie importantă, de moral. Am fost inspirat cu Funsho, a facut un meci mare, nu numai că a dat pasă de gol, dar a muncit foarte mult, a atacat spațiile, a făcut ce trebuia să facă.

Au fost emoții, pentru că îmi doream să câștigăm. Au fost două reprize diferite. Prima a fost a noastră, iar în a doua, am suferit, ei au avut o replică bună. Dar felicit echipa pentru atitudine, și pentru că au luptat până în ultima secundă, nu s-au dat bătuți.

Mă încântă, așa trebuie să joace mereu. Chiar dacă am suferit, noi trebuie mereu să luăm cele 3 puncte acasă", a spus Adrian Mutu, potrivit Digisport.

Adrian Mutu a precizat că este o victorie importantă pentru jucătorii săi pe care i-a felicitat. A fost impresionat de cât de mult a alergat Cristi Săpunaru dar și de intervențiile miraculoase ale lui Moldovan care i-a ținut pe giuleșteni în joc în partea secundă atunci când FCSB a dominat clar jocul.

"Nu am făcut nici un cadou nimănui, doar celor care ţin cu Rapid. Nu am făcut voit pasul înapoi, ei au pus presiune, au individualități, sunt buni unu-la-unu, ei ne-au obligat să stăm mai jos.

Moldovan a făcut un meci mare și nu numai el, și Cristi, incredibil cât a alergat. Dar e meritată victoria, băiații și-au dorit-o, au luptat. Moldovan a făcut un sezon extraordinar, a avut și câteva momente când nu a fost la nivelul lui, dar în mare a fost extraordinar", a precizat Mutu.

"Cupele europene sunt un obiectiv pe care ni l-am pus noi pentru a găsi o motivație în plus, să nu uităm că rămânem la același lucru, pentru a putea ca, în sezonul următor, să luptăm la titlu într-adevăr", a adăugat tehnicianul Rapidului.

Rapid rămâne pe poziția a cincea în clasamentul din play-off, la finalul turului, dar se apropie la doar 6 puncte de FCSB, aflată pe loc care duce în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite