Rădoi îşi prezintă maşina SF pe Youtube: Cum arată una dintre „bijuteriile“ din garajul său VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
radoi

Selecţionerul de 40 de ani a fost mereu sincer în privinţa pasiunilor sale în afara terenului de fotbal. Şi chiar a prezentat un bilanţ financiar al achiziţiilor sale, când vorbim despre maşini scumpe.

Mirel Rădoi a câştigat sume importante pe final de carieră, când s-a mutat în zona Golfului Persic şi a evoluat la formaţii precum Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Ain şi Al-Ahli (Emirate) şi Al-Arabi (Qatar).

„Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri“, a recunoscut, cândva, actualul selcţioner al României. Iar Rădoi nu prea a glumit, în privinţa sumelor date pe maşini scumpe. Pentru că în garajul său au fost:

*Un Ferrari F12 Berlinetta, care are preţul de pornire de 450.000 de euro. 

*Un Rolls Royce Cullinan Billionaire, cu preţ de pornire de 300.000 de euro.

*Un Bentley Bentayga First Edition de 250.000 de euro.

*Un Bentley Continental GT de 200.000 euro.

250.000 de euro pe an primeşte Mirel Rădoi ca selecţioner al României.      

Plus modele mai „modeste“, precum un Audi A8 (100.000 euro), un Mercedes E-Klasse (70.000 euro), un BMW X6 (90.000 de euro) şi un Aston Martin (150.000 de euro).

Nu ştim, cu certitudine, dacă toate aceste maşini au fost păstrate de Rădoi, însă cert e că una dintre ele e, în continuare, în garajul său. Pentru că ea apare într-un clip de prezentare pe canalul celor de la „Custom Tuning“, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite