Articol publicitar

Pronosticuri la Senegal - Algeria,  Finala Cupei Africii pe Naţiuni

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala din acest an a Cupei Africii pe Naţiuni se va juca între Senegal şi Algeria. Confruntarea va avea loc pe 19 iulie, de la ora 22:00, pe Stadionul Internaţional din Cairo (Egipt).

Cele două finaliste au făcut parte din Grupa C, câştigată de Algeria, care a avut trei victorii din trei posibile. Senegal a terminat pe locul secund, cu 6 puncte. În meciul direct din această fază a competiţiei, jucat chiar în prima etapă, Algeria s-a impus  cu 1-0, graţie golului înscris de Belaili în minutul 49.

SENEGAL

Senegal a ajuns în ultimul act al competiţiei după ce a trecut de Uganda (1-0) în optimile de finală, de Benin (1-0) în sferturile de finală şi de Tunisia (1-0) în semifinale.

Lotul pregătit de Aliou Cisse este cotat la 385,30 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Cei mai scumpi jucători sunt Sadio Mane (mijlocaş ofensiv, Liverpool) – 120 de milioane de euro, Kalidou Koulibaly (fundaş central, Napoli) – 75 de milioane de euro şi Ismaila Sarr (mijlocaş ofensiv, Rennes) – 30 de milioane de euro.

Cel mai bun marcator al Senegalul în această ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni este Sadio Mane, cu 3 reuşite în 5 meciuri.

ALGERIA

Algeria a ajuns în finală după ce a trecut de Guineea (3-0) în optimile de finală, de Coasta de Fildeş (4-3 după loviturile de departajare) în sferturile de finală şi de Nigeria (2-1) în semifinale.

Lotul antrenat de Djamel Belmandi este cotat la 197,90 de milioane de euro. Cei mai scumpi jucători sunt Riyad Mahrez (mijlocaş ofensiv, Manchester City) – 60 de milioane de euro, Yacine (mijlocaş ofensiv) – 21 de milioane de euro şi Yourcef Atal (fundaş dreapta, Nice) – 20 de milioane de euro.

Cei mai bun marcatori al Algeriei în această ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni sunt Riyad Mahrez (3 reuşite în 6 meciuri) şi Adan Ounas (3 goluri în 3 meciuri).

Senegal vs Algeria

Imagine indisponibilă

Senegal şi Algeria s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent în meciuri oficiale. Algerienii s-au impus în trei din ultimele patru confruntări, cea de-a patra încheindu-se la egalitate.

Statistica indică faptul că Senegalul a fost echipa mai ofensivă la actuala ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, având 75 de atacuri finalizate în cele şase meciuri de până acum, în comparaţie cu cele 71 ale Algeriei. Senegalezii au expediat 26 de şuturi pe poartă, iar algerienii 25. Diferenţa este mai mare la capitolul loviturilor de colţ: 33 vs 21.

Algeria e echipa mai agresivă: a comis 132 de faulturi şi a primit 10 cartonaşe galbene, pe când Senegal a comis 118 faulturi şi a primit 8 cartonaşe galbene.

Echipe probabile

Senegal: Gomis – Gassama, Kouyate, Koulibaly, Sabaly – Badou, Salvet – Sarr, Gueye, Mane - Niang

Algeria: M’Bolhl – Atal, Mandi, Benlamri, Bensebaini – Bennacer, Guedloura, Feghouli – Mahrez, Bounedjah, Belaili

Pronosticuri Senegal vs Algeria

Ce ar fi de jucat la pariuri? În primul rând, indicat ar fi să profităm de ceva oferte promoţionale pentru a ne rotunji banca de pornire, precum sunt cele recomandate de specialişti: https://pariurix.com/agentii/top-bonus.

Legat de partidă: ne aşteptăm la un meci tacticizat. Având în vedere scorurile înregistrate în fazele eliminatorii, putem spune că Senegal este o echipă ... „italiană”. Un pariu pe selecţia „Sub 2.5 goluri” are cota 1.44.

Senegal este echipa mai valoroasă, cel puţin pe hârtie. A avut un turneu final foarte bun până acum şi îşi poate încununa prestaţiile cu o victorie contra Algeriei, cotată cu 2.80. Pentru mai multă siguranţă, se poate opta pentru selecţia „Senegal 0 handicap asiatic”, care are cota 1.92.

Partida va fi, totuşi, echilibrată. Este de luat în considerare şi un pariu pe X la pauză, la o cotă de 1.85. Succes!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite