Primul meci internațional al Rusiei. Cu ce echipă prietenă a jucat, în ciuda interdicțiilor UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala Rusiei sub 21 de ani a câștigat un meci amical împotriva reprezentativei similare din Belarus, scor 6-1. A fost prima ieșire din țară de la startul războiului, iar rușii au tratat cu mult fast momentul, scrie gsp.ro.

Naționala de tineret a Rusiei, înaintea meciului cu Belarus. Foto Telegram
Naționala de tineret a Rusiei, înaintea meciului cu Belarus. Foto Telegram

Adversara Rusiei a fost Belarus U21, într-o partidă disputată la Borisov, în ciuda interdicției UEFA, care marți a menținut decizia suspendării rușilor din toate competițiile internaționale. Pe stadion au fost prezenți doar câteva sute de fani, iar meciul nu a fost televizat.

S-a încheiat 6-1 pentru oaspeți, iar presa din țara lui Putin a lăudat revenirea pe teren a naționalei: „Revenirea epică a naționalei de tineret, a titrat Sport-Express, care a lăudat atât selecționerul, cât și organizarea și modul în care a fost efectuată prima deplasare externă de la startul războiului.

Rusia, exclusă și de la Euro 2024 din cauza războiului

Marți, UEFA a menținut decizia de suspendare a fotbalului rus din orice competiție: „Toate echipele rusești sunt suspendate, după decizia UEFA din februarie 2022, confirmată de TAS în iulie 2022. Astfel, Rusia nu este inclusă în tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024”, informează site-ul forului european.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite