Prima declaraţie a Simonei Halep, după debutul de la Miami. A scăpat de două jucătoare bune pe care le putea întâlni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut destul de lejer de rusoaica Daria Kasatkina, numărul 36 WTA, în turul al doilea al turneului de la Miami.

imona s-a impus cu 6-3, 7-5, după o oră şi 26 de minute de joc, iar în turul al treilea o va întâlni pe nemţoaica Julia Gorges, numărul 53 WTA. Adversarul pare destul de facil, dar Simona trebuie să ţină cont de faptul că Julia a eliminat-o pe Samatha Stosur, o jucătoare mult mai bine clasată, iar anul acesta a jucat o finală de turneu, la Auckland, în Noua Zeelandă. 

"M-am complicat puţin la sfârşit, am făcut greşeli, pentru că am vrut să termin meciul mai repede. Dar sunt bucuroasă că am învins. Am făcut de toate, am câştigat puncte, am şi pierdut", a spus după meci Simona Halep.

Ea a mai primit o veste bună, deoarece două jucătoare din Top 20, care erau pe partea ei de tablou, au fost eliminate.Favorita numărul 11 Lucie Safarova a fost eliminată de jucătoarea belgiană Yanina Wickmayer, în timp ce favorita numărul 20, Sloane Stephens, a fost învinsă categoric de britanica Heather Watson.

Dacă va trece de Gorges, Simona Halep va întâlni învingătoarea dintre Watson şi Wickmayer, iar apoi, în sferturi, în mod normal, în faţa ei va apărea Agnieska Radwanska.  

Meciul dintre Simona Halep şi Julia Gorges va fi în noapte de sâmbătă spre duminică (ora nu a fost încă stabilită), în direct la Dolcesport.

"Sunt mort!" Vezi AICI ce a păţit Darren Cahill după un antrenament cu Simona Halep

[<a href="//storify.com/Alinavasile/simona-halep-la-miami" target="_blank">View the story "Simona Halep la Miami " on Storify</a>]

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite