Preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal, suspendat de FIFA. Este acuzat că a sărutat cu forța o jucătoare

0
Publicat:

FIFA a anunţat sâmbătă că îl suspendă provizoriu pe preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), Luis Rubiales, acuzat că a sărutat-o cu forţa pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso după finala Cupei Mondiale de duminică, informează AFP.

Federaţia spaniolă de fotbal calificase drept „minciuni” acuzaţiile aduse lui Luis Rubiales
Federaţia spaniolă de fotbal calificase drept „minciuni” acuzaţiile aduse lui Luis Rubiales

„Am decis astăzi să-l suspendăm provizoriu pe domnul Luis Rubiales de la toate activităţile legate de fotbal la nivel naţional şi internaţional”, a declarat forul fotbalistic mondial într-un comunicat, adăugând că suspendarea va dura cel puţin 90 de zile, în aşteptarea desfăşurării procedurilor deschise împotriva spaniolului.

Anterior, Federaţia spaniolă de fotbal calificase drept „minciuni” acuzaţiile aduse lui Luis Rubiales după ce acesta a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso în timpul ceremoniei de premiere după finala Cupei Mondiale, RFEF anunţând acţiuni în justiţie pentru a-şi apăra conducătorul.

În ciuda tuturor aşteptărilor şi a presiunilor, preşedintele federaţiei spaniole a refuzat să demisioneze vineri în faţa adunării generale extraordinare a RFEF, reunită lângă Madrid.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite