Porumboiu elogiază naţionala lui Rădoi: „O echipă cum nu mai văzusem de mult!” Pronosticul pentru meciul cu Armenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porumboiu

Chiar dacă a pierdut întâlnirea cu Germania, din preliminariile pentru CM 2022, echipa naţională de fotbal a lăsat o impresie pozitivă, tricolorii fiind lăudaţi de majoritatea oamenilor de fotbal.

Adrian Porumboiu (71 de ani) a fost unul dintre cei care au vorbit în termeni pozitivi despre eşecul de la Hamburg, acesta fiind impresionat de prestaţile tricolorilor, dar şi de tactica abordată de selecţionerul Mirel Rădoi. 

"Sunt chiar plăcut impresionat, am văzut o echipă cum nu mai văzusem de mult, să joace atât de bine. O notă în plus pentru antrenorul care a pregătit excelent jocul. Având în faţă adversari de plus 14 karate, super fotbalişti, am avut o aşezare pe teren de excepţie", a declarat Porumboiu, pentru gsp.ro.

Porumboiu l-a criticat însă pe Rădoi pentru înlocuirea lui Ianis cu Ivan, pe care îl consideră vinovat de pierderea meciului „Golul 2 pe care l-au marcat ei a fost neglijenţă. Greu de înţeles, o fază fixă. Ştii că trebuie să acoperi bara a doua, că trebuie să urmăreşti omul, dar nu o faci. Cât despre introducerea lui Ivan... nu am nimic cu el, o fi talentat, dar aşa ceva... e prea plin de el şi nu dă acel «prea plin» pe teren. Singurul care nu a intrat în joc a fost Ivan. Exceptând lipsa de inspiraţie cu Ivan, nota 10 pentru Rădoi, pentru cum a aşezat echipa pe teren", a mai declarat omul de afaceri.

Porumboiu este optimist în privinţa meciurilor rămase de jucat în actualele preliminarii şi crede că România va învinge fără emoţii Armenia „E o plăcere să vezi o echipă să lupte cu o asemenea ambiţie, o asemenea ardoare. Acum suntem la mâna noastră, nu mai avem meciuri atât de grele. Jucăm cu Armenia, care este sub nivelul nostru ca valori individuale. Va fi mai greu acasă, cu Islanda, cel mai greu din cele 3. Dacă jucătorii rămân conectaţi la ambiţia şi ardoarea cu care au jucat la Hamburg, poate vi se pare exagerat ce voi spune, dar îi spulberăm pe armeni”, a mai spus fostul arbitru. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite