Ponor: Am simţit echipa unită şi cu dorinţă să arate tuturor că ratarea calificării la JO de la Rio a fost o greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Gimnasta Cătălina Ponor a postat un mesaj pe o reţea de socializare, după calificarea în finala pe echipe la CE de la Berna.

”După atât de multă muncă, în sfârşit am spart ghinionul. Ne-am calificat în finala pe echipe, aici, la CE de la Berna. În sfârşit am simţit echipa unită şi cu atât de multă dorinţă de a arăta tuturor că faptul că nu ne-am calificat cu echipa la JO de la Rio a fost o greşeală. M-am calificat şi în finale la bârnă şi sol”, a scris Ponor, joi seară, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Gimnasta Cătălina Ponor s-a calificat, joi, în finale la bârnă şi sol, la Campionatul European de la Berna, unde va evolua şi în finala pe echipe, alături de Anamaria Ocolişan, Maria Holbură, Silvia Zarzu şi Anda Butuc (locul 4).

În calificările de joi, ea a fost notată cu 14,433 la bârnă şi cu 14,566 la sol, informează agenţia de ştiri news.ro. 

Echipa României s-a prezentat la CE de la Berna cu o echipă în care s-a resimţit absenţa gimnastelor mai experimentate, care au probleme de sănătate în această perioadă (Larisa Iordache, Diana Bulimar, Dora Vulcan sau Laura Jurcă), doar Cătălina Ponor având experienţă la nivel înalt.

Finala pe echipe la CE de la Berna va avea loc sâmbătă, iar cele pe aparate duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite