Piţurcă pleacă de la naţională. Dragomir şi Becali confirmă acest lucru. Noul selecţioner va fi un tehnician de 38 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă e la al treilea mandat ca selecţioner
Piţurcă e la al treilea mandat ca selecţioner

Ratarea calificării la Campionatul Mondial din Brazilia şi iminenta schimbare a conducerii Federaţiei l-au determinat pe Victor Piţurcă să renunţe la echipa naţională.

Asta susţin doi dintre apropiaţii săi, Ioan Becali şi Dumitru Dragomir. "Eu le dau un sfat lui Gică Popescu şi lui Iordănescu. Platiţi-i lui Piţurcă banii şi gasiţi-vă antrenor, că nu o să aveţi viaţă bună cu Piţurcă. El le-a şi spus: «Dacă veniţi cu o echipă nouă, găsiţi-vă antrenor, cu mine veţi avea viaţă grea». E o chestie logică, pe care şi Popescu, şi Iordanescu, şi Sandu trebuie să o rezolve. Până la candidatura lui Popescu ar trebui să se rezolve problema asta", a spus Ioan Becali la Dolce Sport. 

Dragomir susţine şi el că Piţurcă va pleca, cei de la FRF discutând deja cu antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, preluarea naţionalei. "El şi-a pus în contract o clauză, conform căreia poate pleca oricând la naţională", a dezvăluit Mitică, explicând cum a fost îndepărtat Anghel Iordănescu din lupta pentru preşedinţia Federaţiei. "În faţa lui Iordănescu nu avea nimeni nicio şansă. Iordănescu ieşea preşedinte detaşat, îl bătea chiar şi pe Mircea Sandu. Dar l-au ameţit, i-au dat un salariu foarte bun şi l-au pus într-o munca fără răspundere, exact ce îi place lui Iordănescu. Federaţia va fi condusă din umbra tot de Mircea Sandu, numai că nu va avea răspunderea şi nu va răspunde mediatic în faţa nimanui", a spus Dumitru Dragomir pentru Dolce Sport.

Cosmin Contra are 38 de ani şi este antrenorul Petrolului din octombrie 2012

Victor Piţurcă, în pragul unei crize de nervi când a aflat că Mircea Sandu i l-a pus şef pe Anghel Iordănescu Numirea lui Anghel Iordănescu de către FRF pe postul de director tehnic la naţională nu i-a picat deloc bine actualului selecţioner, care nici nu vrea să audă că va primi ordine de la "General".

Piţurcă a „ucis“ speranţele suporterilor: a comentat retragerea sa de la naţională şi şi-a anunţat planurile de viitor  Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că România va avea un alt tehnician pe bancă, întrucât actualul selecţioner nu mai doreşte să pregătească prima reprezentativă. Imediat, Piţi a clarificat lucrurile.

Mutu, despre convocarea la naţională: Să vedem cine vine selecţioner  Atacantul formaţiei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat că prezenţa sa în lotul României pentru partida amicală cu naţionala Argentinei, din luna martie a anului viitor, depinde şi de numele selecţionerului.

Sfârşit de drum pentru Piţurcă? Sandu: "Mi se pare normal ca noul preşedinte al FRF să vină cu antrenorul său. La Atena am fost şchiopi!" Mircea Sandu consideră că oricine va fi ales în funcţia de preşedinte al FRF trebuie să vină cu propriul antrenor al echipei naţionale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite