Pentru Boloni! Meciul care îl putea demite pe antrenorul român a avut un deznodământ emoţionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

Ajuns la Antwerp, în iulie 2017, Ladislau Boloni (66 de ani) a transformat o echipă nou-promovată într-una de prima jumătate a clasamentului. Chiar şi aşa, astăzi, fostul selecţioner s-a aflat la 45 de minute de demitere!

Cu o victorie, trei remize şi două înfrângeri în ultimele şase etape, Ladislau Boloni a ajuns să aibă emoţii pentru postul său pe banca celor de la Antwerp. 

O situaţie aproape de neînţeles, în condiţiile în care, inclusiv după ultima serie de rezultate, echipa s-a aflat pe locul 7 din 16, înaintea campioanei Genk, dar şi în faţa unui gigant, precum Anderlecht!

Presa belgiană a scris că, în cazul unui eşec cu liderul Club Brugge, Boloni va fi destituit. Şi, atenţie, Club Brugge a ajuns la meciul cu Antwerp neînvinsă în campionat, cu zece victorii şi trei remize în primele 13 runde!

Astfel, când tabela a arătat 1-0 pentru oaspeţi, după primele 45 de minute ale întâlnrii Antwerp – Club Brugge, n-a existat, de fapt, nicio surpriză. Iar Boloni era, practic, la o repriză de a fi demis. Din păcate, nu vom afla niciodata discursul tehnicianului român la pauză, însă, în mod cert, acesta a reuşit să-şi mobilieze elevii. Iar aceştia s-au luptat şi pentru Boloni. Rezultatul? Mbokani a egalat din penalty (50), iar autogolul lui Mignolet (65) a adus victoria fantastică a gazdelor: 2-1!

Antwerp a obţinut prima victorie de la 26 octombrie încoace şi a urcat pe locul 5, cu 24 de puncte din 14 partide. 

Club Brugge, suferind primul eşec din actuala ediţie de campionat, a rămas lider, cu 33 de puncte. Podiumul e completat de Standard Liege (27 de puncte) şi de Gent (25 de puncte).

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Boloni, scârbit de ce se întâmplă în România: „De asta suntem consideraţi ţiganii Europei!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite