Olăroiu, mai tare decât Mourinho: românul a prevăzut dezastrul pentru brazilieni, portughezul i-a făcut campioni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 45 de ani a scris un comentariu acid pentru „Adevărul“, după ce gazda turneului final a trecut de Chile în optimi. Timpul a arătat că Oli a „citit“ perfect slăbiciunile din jocul sud-americanilor.

E foarte uşor să critici Brazilia după 1-7 cu Germania. Mai greu era să intuieşti că Selecao va ajunge aici. E ceva de care n-a fost în stare nici măcar marele Mourinho. Acum trei zile, într-o analiză a partidelor din semifinale pentru Yahoo, portughezul a scris: „Brazilia n-a jucat bine până acum, dar fotbaliştii lor au inimi de campioni şi vor lua titlul“.

În schimb, Cosmin Olăroiu a „citit“ perfect slăbiciunile din jocul sud-americanilor şi a prevăzut dezastrul pentru trupa pregătită de Scolari. Într-un editorial scris pentru „Adevărul“ după partidele din optimi, Oli a fost extrem de dur la adresa Selecao.

Ce a scris?

„Brazilia s-a calificat în sferturi nemeritat. Îmi cer scuze suporterilor acestei echipe, însă e o opinie personală pe baza a ceea ce am văzut în meciul cu Chile. Brazilia a arătat lamentabil, fără orizont. Ceea ce mi se pare ciudat e că Brazilia a avut tot timpul atacanţi de mare valoare, poate cei mai buni din lume, însă, în acest moment, n-are nici măcar un vârf acceptabil. Hulk a fost inexistent cu Chile şi şi-a completat prestaţia slabă prin ratarea penalty-ului la loviturile de departajare. Îmi pare rău de Chile, care a arătat ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului, cu curaj, cu personalitate. Uneori însă, şansa are un cuvânt mai important de spus, după cum s-a văzut la bara chilienilor din minutul 120“, a scris Olăroiu.

CITEŞTE ŞI:

*FOTO Imagini care spun o mie de cuvinte: Brazilia, sfâşiată de durere. Ce recorduri a stabilit meciul cu Germania

*CM 2014. INCREDIBIL Brazilia - Germania 1-7. Nemţii au şters pe jos cu naţionala ţării gazdă, mare favorită

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite