Noi detalii despre accidentarea terifiantă a americancei Bethanie Mattek-Sands: „Timpul până la sosirea echipei medicale mi s-a părut o eternitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea americană de tenis Bethanie Mattek-Sands are o accidentare gravă la genunchiul drept, a anunţat WTA, fără a preciza dacă sportiva are nevoie de operaţie. Sportiva, locul 103 WTA, s-a accidentat în meciul de aseară cu Sorana Cîrstea, locul 63 WTA.

Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, s-a accidentat în meciul cu Sorana Cîrstea, locul 63 WTA, la scorul de 4-6 7-6 (4), în turul doi la Wimbledon. 

Românca a sărit peste fileu şi a ajuns lângă sportiva americană, care striga după ajutor. Imediat lângă Bethanie Mattek-Sands au sosit soţul acesteia, Justin Sands, şi antrenorul Soranei Cîrstea. De asemenea, sportiva română a ţinut-o de mână pe americancă, încercând să o liniştească. La marginea terenului a sosit şi sportiva cehă Lucie Safarova, partenera de dublu a americancei. Safarova a început să plângă în momentul în care a văzut accidentarea partenerei sale.

Sorana a spus că ambulanţa a sosit după 10-15 minute, însă organizatorii turneului de la Wimbledon afirmă că primul ajutor s-a acordat într-un minut de la accidentare, jucătoarea fiind ţinută în teren pentru a se linişti şi apoi a fost transportată la spital. 

"Timpul până la sosirea echipei medicale, mi s-a părut o eternitate", a adăugat Sorana Cîrstea, care nu crede că accidentarea adversarei sale s-a datorat terenului, de care, de altfel, s-au plâns mai mulţi jucători. "Noi ştim, cu toţii, că iarba este mai periculoasă decât terenurile pe zgură sau suprafaţă dură. Dar ce s-a întâmplat astăzi, este ghinion. Oricui i se putea întâmpla", a conchis Sorana. 

VIZIONEAZĂ AICI MOMENTUL ACCIDENTĂRII JUCĂTOAREI AMERICANE DE TENIS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite