Nistor, declaraţii emoţionante la prezentarea sa la Craiova: Ce a spus despre autocarul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nistor (31 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în prima parte din actualul sezon
Dan Nistor (31 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în prima parte din actualul sezon

Craiova a rămas fără antrenor înainte de reunirea lotului, după ce Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul, şi încă nu se ştie cine va conduce echipa în 2020, dar oltenii şi-au consolat fanii prin aducerea lui Dan Nistor.

Potrivit informaţiilor de pe piaţă, pe lângă suma de transfer plătită celor de la Dinamo, de 275.000 de euro, Craiova i-a oferit lui Nistor 120.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 14.000 de euro, acordul fiind valabil pentru doi ani şi jumătate. La Craiova, Nistor va evolua cu numărul 16 pe tricou. Mijlocaşul a şi fost prezentat, nu înainte ca Dinamo să-i şteargă chipul imprimat pe autocarul „câinilor“!

„La Dinamo au fost multe probleme în ultimul timp şi toate s-au spart în capul meu. Faţa mea de pe autocar s-a dat jos înaintea meciului cu Botoşani (n.r. – din ultima etapă din 2019), ca să nu existe nicio discuţie. Toţi au zis că m-am înţeles înaintea acelui meci cu Craiova, ceea ce e fals. Cei de la Dinamo s-au înţeles, mai întâi, cu cei de la Craiova, fără să ştiu nimic. Iubesc fanii lui Dinamo şi-i voi iubi toată viaţa, dar acum sunt la Craiova şi-mi voi da viaţa la Craiova. Vreau titlul, cupa şi cupele europene la Craiova“, a afirmat mijlocaşul de 31 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite