Nico Rosberg la Mercedes GP din 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul german Nico Rosberg va concura, în viitoarea ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1, pentru echipa Mercedes, după ce pilotat, în ultimii patru ani, monoposturile team-ului britanic Williams

În vârstă de 24 ani, Rosberg, fiul fostului campion mondial de Formula 1 Keke Rosberg, nu a reuşit să câştige nicio cursă în cele 70 de Mari Premii la care a participat de la debutul său în Marele Circ. În acest sezon, el s-a clasat pe locul 7 în ierarhia generală a piloţilor, titlul mondial revenind britanicului Jenson Button (Brawin GP), care va concura, începând de anul viitor, pentru McLaren.

Mercedes a anunţat, săptămâna trecută, achiziţionarea echipei Brawn GP, câştigătoarea titlului mondial în acest an. Germanii nu au dezvăluit deocamdată numele celui de-al doilea pilot, printre variantele vehiculate de presă numărându-se reactivarea septuplului campion mondial Michael Schumacher (41 ani), retras din activitate în 2006, sau angajarea finlandezului Kimi Raikkonen, care s-a despărţit recent de echipa Ferrari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite