Nick Kyrgios râde de finala feminină de la Roland Garros! Reacție nepotrivită a „băiatului rău” din tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuă războiul dintre tenisul feminin și cel masculin. Chiar dacă nivelul premiile a fost egalizat la aproape toate turneele, încă mai sunt probleme. De altfel, și la Roland Garros s-a văzut acest lucru, meciurile fetelor având o asistență mult mai mică față de cele ale băieților.

Nick Kyrgios, ironii la adresa tenisului feminin. Foto Facebook
Nick Kyrgios, ironii la adresa tenisului feminin. Foto Facebook

Rennae Stubbs, câștigătoare a patru turnee de Mare Șlem la dublu feminin, a ținut să facă o pledoarie pentru tenisul feminin, plecând de la finala încinsă dintre Iga Swiatek și Karalina Muchova, câștigată în 3 seturi de sportiva poloneză.

Fosta jucătoare de tenis a afirmat că tenisul feminin a oferit partide extraordinare, în turneul de la Roland Garros, inclusiv finala de 2 ore și 46 de minute, dintre Iga Swiatek și Karolina Muchova. „Nu-mi spuneți că tenisul feminin e plictisitor! Semifinalele au fost mai bune decât în turneul masculin, iar această finală a fost fantastică. Da, setul secund al meciului Alcaraz - Djokovic a fost uimitor, dar meciul a fost 'blah', iar Ruud - Zverev a fost 'blahhh'. Mulțumim Domnului pentru tenisul feminin,” a scris Rennae Stubbs pe platforma socială.

Nick Kyrgios s-a amuzat de spusele compatrioatei sale, lăsând un emoji prin care transmite că râde. „Spune-mi unde greșesc, Nick,” s-a enervat Rennae Stubbs, dar tot ceea ce a primit ca răspuns a fost o nouă reacție ironică, identică, din partea jucătorului de la antipozi.

Rennae Stubbs, pledoarie pentru jocul fetelor. Foto Facebook
Rennae Stubbs, pledoarie pentru jocul fetelor. Foto Facebook

Nick Kyrgios nu a jucat anul acesta la Roland Garros din cauza unei accidentări la genunchi. Agentul său, Daniel Horsfall, a declarat că australianul s-a lovit la piciorul stâng în timp ce a împiedicat un jaf armat la începutul lunii mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite