Al-Hilal, încă un transfer care face înconjurul lumii: Neymar va juca lângă un portar uriaș

0
Publicat:

Yassine Bono, portarul marocan al echipei Sevilla, a ajuns la un acord cu formaţia Al-Hilal din Arabia Saudită, unde va fi coechipier cu atacantul brazilian Neymar. Potrivit ziarului Arriyadiyah, Al-Hilal s-a pus de acord cu goalkeeper-ul selecţionatei Marocului, semifinalista Cupei Mondiale 2022, în privinţa unui contract pe trei sezoane.

Yassine Bounou, un arab din Maroc, se va adapta imediat la viața din Riad
Yassine Bounou, un arab din Maroc, se va adapta imediat la viața din Riad

Sursa citată nu oferă alte detalii referitoare la contractul fotbalistului marocan, în vârstă de 32 de ani, fiind aşteptată acum confirmarea oficială a acordului între cele două cluburi.

Vestea transferului lui Bono a venit în momentul în care Sevilla, câştigătoarea ultimei ediţii a competiţiei Europa League, se pregăteşte să dispute Supercupa Europei împotriva formaţiei engleze Manchester City, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, miercuri seară la Pireu (Grecia).

Yassine Bono (al cărui nume real este Bounou) s-a aflat în ultimele zile şi în vizorul echipei Real Madrid, care căuta un portar după accidentarea belgianului Thibout Courtois, însă gruparea de pe Santiago Bernabeu l-a recrutat în final pe spaniolul Kepa Arrizabalaga, împrumutat pentru un sezon de la Chelsea Londra.

Motivul principal al acestei alegeri ar fi, conform presei spaniole, faptul că Bono urmează să participe la Cupa Africii pe Naţiuni cu selecţionata Marocului, în lunile ianuarie şi februarie, şi ar fi ratat astfel mai multe meciuri ale madrilenilor în acea perioadă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite