Nevaccinat, Djokovici nu e primit nici în Canada. Out de la Montreal!

0
0
Djokovici
Nole nu are intrare în America

Telenovela Djokovici continuă! Novak va rata un nou turneu important, cel de la Montreal. Fostul lider mondial refuză vaccinul anti coronavirus, astfel organizatorii competiţiei l-au exclus de pe lista participanţilor.

Participarea lui Novak Djokovici la ultimul turneu de Gran Slam al anului, US Open, este ├«n continuare pu┼úin probabil─â. S├órbul nu poate intra ├«n Statetele Unite ale Americii, deoarece nu este imunizat anti-coronavirus. Novak Djokovici va rata sezonul de hard american. Fostul lider ATP nu poate participa la Montreal, iar organizatorii competi┼úiei ┼či-au explicat decizia. Regulile sunt simple, dac─â Nole nu se va vaccina, nu i se va permite s─â evolueze la turneele programte ├«n s─âpt─âm├ónile urm─âtoare, scrie as.ro.

ÔÇŁFie guvernul canadian va schimba regulile privind vaccinarea, fie Djokovici se va vaccina. Dar nu cred c─â cele dou─â scenarii sunt realisteÔÇŁ, a explicat directorul turneului Masters de la Montreal, Eugene Lepierre.

├Än ianuarie, Novak Djokovici a fost protagonistul unui scandal imens, dup─â ce a fost expulzat din Australia pentru c─â nu era vaccinat, rat├ónd Open de la Melbourne. Nole era campionul en-titre ┼či nu a putut s─â-┼či apere trofeul cucerit. Astfel, anul acesta, s├órbul poate rata dou─â din cele patru turnee de mare ┼člem. La ultimul la care a participat, Wimbledon, Djokovic a devenit campion, ├«ns─â la Londra nu s-au acordat pucte ATP.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite