Năstase pune gaz pe foc: Cum l-a catalogat pe soţul Serenei Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase, alt duşman al familiei Williams
Ilie Năstase, alt duşman al familiei Williams

Aşa cum era de aşteptat, fostul lider ATP nu putea să rateze prilejul participării într-un război al declaraţiilor care n-are nimic în comun cu sportul-alb.

Dacă Ion Ţiriac e cel de la care a plecat scandalul legat de momentul retragerii Serenei Williams, atunci soţul americancei, Alexis Ohanian, e omul care, cu postările sale infantile, întreţine în continuare acest scandal, la o lună şi jumătate după declanşarea sa.

Iar astăzi, după ce Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, în sferturile de la Australian Open, Ohanian a revenit cu un mesaj urât la adresa şefului Federaţiei Române de Tenis, făcându-l „sexist şi rasist“, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Bineînţeles, această postare a lui Alexis Ohanian a devenit un prilej pentru Ilie Năstase de a se implica, din nou, în acest scandal. Într-o declaraţie oferită pentru Antena Sport, fostul lider ATP l-a atacat pe soţul Serenei Williams.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist. Presa de acolo (n.r. - din SUA) te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu (n.r. - arbitrul Sebastian Colţescu)? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite