Nadia Comăneci, mândră de David Popovici: Mesaj superb pentru dublul campion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia

Ecourile performanţelor realizate de David Popovici au ajuns în toate colţurile lumii. Iar legendara Nadia Comăneci (60 de ani) a avut un mesaj superb pentru noua stea a sportului românesc.

David Popovici a uimit lumea prin ce a realizat la Mondialele de la Budapesta. Iar dimensiunea succesului puştiului de 17 ani poate fi apreciată cel mai bine de alţi sportivi legendari. Categorie în care intră şi Nadia Comăneci, o figură marcantă pentru gimnastică mondială. 

Nadia a fost mereu alături de sportivii români cu rezultate remarcabile şi, inclusiv în acest an, a fost prezentă, la Paris, pentru a o vedea la lucru pe Simona Halep, la French Open. Acum, după titlurile mondiale cucerite de David Popovici la Budapesta, fosta mare gimnastă i-a transmis un mesaj pe Instagram.

Ce a scris Nadia Comăneci?

*Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul nu a fost altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David! Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie.

*După ani de muncă, disciplină şi rezistenţă, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi. Cu siguranţă, ne vedem la Paris 2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite