Momente dramatice în Franța: Fotbalistul Beka Beka stă pe marginea unui pod și amenință că se aruncă în gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexis Beka Beka, fotbalist francez revenit în țara natală în vara anului trecut de la Lokomotiv Moscova, este protagonistul unor momente dramatice, lângă Nisa. Potrivit presei franceze, închizătorul de 22 de ani a ajuns azi dimineață pe podul Magnan, aflat pe autostrada A8 din Nisa, și amenință că se aruncă în gol.

Alexis Beka Beka a semnat vara trecută cu Nice. Foto OGC Nice
Alexis Beka Beka a semnat vara trecută cu Nice. Foto OGC Nice

Fotbalistul se află de câteva ore pe marginea podului, la 100 de metri înălțime, iar poliția, jandarmeria, o ambulanță, și un negociator încearcă să-l facă să se răzgândească.

Clubul de care aparține l-a trimis la fața locului pe psihologul echipei, în încercarea disperată de a-l convinge pe Beka Beka să se dea jos. Traficul a fost închis, pe autostradă formându-se coloane de kilometri.

Motivul pentru care Alexis Beka Beka a recurs la acest gest ar fi o decepție în dragoste. Jurnaliștii francezi susțin că fotbalsitul s-a despărțit recent de iubita sa.

UPDATE: Alexis Beka Beka a fost convins de către pompieri şi de către persoanele venite să îl consilieze să nu sară. El se află în acest moment în afara oricărui pericol, renunţând la ideea sinuciderii.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite